måndag 14 mars 2011

Övervåningen utvecklas

Har varit uppe och plåtat efter den elfte arbetsdagen. Nu kommer OSB-skivorna upp. Som syns på några av bilderna så sitter OSB:n endast på en sida av respektive vägg, och gipsen ser ut att ara uppsatt lite sporadiskt. Men anledningen är att snickarna har lämnat plats för elektrikern som kommer imorgon. Jag skall lägga upp en specifikation på hans jobb när det är gjort. Imorgon eftermiddag dras även rören till elementen, vilka levereras innan lunch. Skall speca dom också.


Här följer en bildkavalkad enligt lördagens koncept - utgående från takkupan, medsols med början på det övre högra (sydvästra) rummet på ritningen:

Det var det.

2 kommentarer:

  1. Kul att det går så snabbt framåt med övervåningen- känns annars som ett ganska tidskrävande projekt!

    Picasa funkar och är enkelt för att göra lite roliga saker med bilder. I den senaste varianten är det även kopplat till ww.picnic.com som tyvärr kostar pengar om man vill ha alla funktioner men jag kör oftast bara med picasa, som är gratis, och är enkelt och snabbt. Orkar inte sitta o pilla med PS eller nått annat med avancerat program även om det självklart ger ännu mer effektfulla skapelser! //Jenny

    SvaraRadera
  2. Ursäkta för VÄLDIGT sent svar. Har liksom inte bloggat på husbygget bloggen... Vi köpte helt enkelt 4 vanliga separata skåp och skruvade ihop! Vanliga underskåp alltså. Med sockel till. Finns ju såklart med lådor också men skåp blev betydligt billigare. Ska försöka uppdatera snart!

    SvaraRadera