onsdag 9 februari 2011

Utflyttade

Idag har vi flyttat ut ur radhuset på riktigt. I strålande sol lastades kartonger, plastsäckar och några lösa föremål (fler än jag hade önskat) in i Statoils största bil med baklyft.

Lastningen tog en knapp timme och efter lite varmkorv och 5 minuters bilfärd till Enlunda inleddes urlastningen. Det var nu som baklyftet (Eller "lemmen" som jag sa så att Statoiluthyraren baxnade...) kom till sin rätt eftersom vi inte har någon entr'etrapp ännu. Vi backade helt enkelt fram baklyftet till dörren och bar in rubbet, lådor och säckar i vardagsrummet och småprylarna till övervåningen.

Bilen kunde lämnas tillbaka 10 minuter innan hyrtiden gick ut och jag toppade dieseltanken med 2,5 liter...

Städfirman började jobba i morse och imorgon görs det sista. Sedan är vi redo att skriva med köparna på banken på fredag.

Oerhört skönt att ha klarat av utflyttningen, även om vi inte kommit in i huset på riktigt än. Förutom den spruckna NIBE-maskinen (värmepump?), vilken tydligen led av en dålig lödning och som aldrig hänt förr, så är huset klart nu. Ja, det fattas något element och målarn hade slarvat på någon våd, men i övrigt är det färdigt.

Men innan värmepumpen är fixad så får vi hålla till godo med denna utsikt från frukostbordet:

Det kunde kanske varit värre - men vi vill in!

Jättetack till farfar Bengt och morfar Calle-Ville för hjälpen, och Alexander (16) som hellre ville umgås med polarna men som högg i bra ändå.

2 kommentarer:

  1. Grattis till lyckad inflytt! Väntar med spänning på bilder :)

    SvaraRadera
  2. buxboLinda - vi har bara flyttat ut från det ena, inte in i det andra...

    SvaraRadera